Nykøbing Falster slår sin mestertræner i Super Cup-sejr

Nykøbing Falster Håndbold nedlagde Randers HK i Super Cup-duellen tirsdag aften i Roskilde. Foto: /ritzau/Olufson Jonas

Nykøbing vandt kvindernes Super Cup mod Randers, som nu har Nykøbings mestertræner Niels Agesen i spidsen.

Årets Super Cup i kvindehåndbold var et anliggende mellem mestrene fra Nykøbing Falster Håndbold og pokalvinderne Randers HK.

Det blev en seværdig opvarmning til sæsonen, som Nykøbing Falster trak sig sejrrigt ud af med 30-23 på neutral grund i Roskilde.

Begge hold er gået ind til sæsonen med nye cheftrænere ude på bænken, men den ene var alligevel godt kendt af modstanderen.

Niels Agesen, som var manden, der førte Nykøbing til mesterskabet i sidste sæson, sidder således nu på bænken hos Randers, mens Jakob Larsen har taget over for Agesen på Falster.

I en meget lige første halvleg var det mestrene fra Nykøbing Falster, som det meste af halvlegen havde et lille forspring på måltavlen.

Det var 30 minutter med to forsvar, som ikke imponerende stort. Det samme var tilfældet for målvogterne, som dog heller ikke fik meget hjælp.

Randers holdt sig i haserne på Nykøbing hele vejen til pausen, hvor stillingen var 16-15 i mestrenes favør.

I anden halvleg kunne kronjyderne ikke holde scoringsprocenten oppe, og dermed trak Nykøbing Falster fra.

Med 13 minutter igen kom mesterholdet foran 25-20. Det formåede Randers aldrig at komme tilbage fra.

Især havde pokalvinderne svært ved at tøjle Nykøbings Johanna Westberg, som hamrede 11 mål i kassen på 13 forsøg.

Dermed tog Nykøbing Falster sæsonens første titel med sikker sejr.

Kvindernes liga indledes senere på ugen.

• Super Cup: Randers HK - Nykøbing F. Håndbold