OB holder trit med top-6 efter sejr over Lyngby

OB's nummer 23, Troels Kløve, scorede det første mål i 3-1-sejren over Lyngby i Superligaen. Foto: Scanpix/Tim Kildeborg Jensen

Onsdag aften vandt OB 3-1 over Lyngby og holder dermed fast i sjettepladsen i Danmarks bedste fodboldrække.

I bidende kulde dominerede OB i onsdagens hjemmekamp mod Lyngby i Alka Superligaen og vandt 3-1.

Troels Kløve, Rasmus Festersen samt topscorer Anders K. Jacobsen stod for hjemmeholdets mål. Thomas Sørensen reducerede for gæsterne.

Dermed holdt det fynske hold sig på rækkens sjetteplads med 31 point og har kurs mod en endelig plads i top-6, der sikrer adgang til forårets vigtige mesterskabsspil.

Samtidig holder OB sig inden for afstand af FC København og AC Horsens, som ligger lige foran i tabellen.

Lyngby befinder sig stadigvæk i bunden på en 12.-plads med 20 point for 23 kampe. Lyngby har nu ikke vundet i 11 ligakampe i træk.

Gennem kampen var fynboerne for det meste i kontrol og havde klart flest muligheder.

Fynboerne kom foran efter 23 minutter, da Troels Kløve kunne skrabe bolden over stregen til sit første mål for OB.

12 minutter senere var han i rollen som oplægger, da han serverede bolden for Anders K. Jacobsen, der sparkede bolden i nettet.

Kort før pausen reducerede Lyngbys anfører Thomas Sørensen efter en fin halvflugter.

Hjemmeholdets Rasmus Festersen havde efter en times spil en god mulighed, men sparkede forbi mål.

Holdene virkede trætte i anden halvleg, og kulden havde indflydelse på kampens tempo, der gik ned.

Indskiftede Mayron George var tæt på at udligne for gæsterne med knap ti minutter igen, men igen blev der sparket forbi mål.

Kort før tid afgjorde Festersen kampen med et afrettet frispark til stillingen 3-1.

I næste kamp skal OB forsøge at holde fast i top-6, når holdet møder Brøndby ude.