OB snubler med nullert mod Silkeborg

Efter en tam indsats fik OB kun 0-0 hjemme mod Silkeborg. Gæsterne var sågar bedst i den chancefattige kamp.

OB havde en gylden mulighed for søndag at tage et skridt nærmere målet om at sikre sig Superligaens andenplads, men svigtede ved blot at få 0-0 hjemme mod Silkeborg.

På den måde kan de nærmeste forfølgere fra Brøndby og FC Midtjylland hale ind på fynboerne, hvis de to hold vinder deres respektive kampe søndag aften og mandag.

Med det uafgjorte resultat har OB fem point ned til Brøndby og syv ned til FC Midtjylland, som altså begge har en kamp i hånden.

Pointregnskabet kunne endda have set værre ud for OB efter opgøret mod Silkeborg, for jyderne var bedst i den generelt tamme forestilling.

Gæsterne måtte ellers lade deres angrebsprofil Jesper Bech udskifte efter godt 10 minutter, ikke desto mindre gjorde holdet sig bedst bemærket i en første halvleg med ganske få højdepunkter.

Det lykkedes det jyske hold at holde OB'erne fra store chancer, og Silkeborg havde flere fine opspil - uden dog at spille sig frem til noget nævneværdigt.

Man skulle helt frem til 25 minutter før tid, inden det for alvor blev farligt. Ganske symptomatisk for kampens udvikling var det Silkeborg, som var tæt på, da indskiftede Martin Svensson bankede bolden på overliggeren.

Silkeborg-spillerens dommedagsdrøn vækkede tilsyneladende et tamt OB-hold for en stund. Spillet blev presset op på Silkeborgs banehalvdel, og det udmøntede sig i fynboernes hidtil største chance, da unge Rasmus Falk skød over mål fra kort afstand.

Farligere blev det dog ikke foran Silkeborg-målet, og OB'erne kan nu håbe på, at Brøndby og FC Midtjylland også snubler i deres kampe mod FC København og Sønderjyske.