Olympiakos holder uskarpe Barcelona på nulløsning

Luis Suarez brændte et par store chancer, da Barcelona gæstede Olympiakos i Champions League. Foto: /ritzau/AP/Thanassis Stavrakis

Luis Suarez og Lionel Messi brændte flere chancer, da Barcelona måtte nøjes med 0-0 mod Olympiakos.

FC Barcelona har fortsat solid kurs mod ottendedelsfinalerne i Champions League, men tirsdag måtte holdet overraskende gå fra banen uden at have scoret i udekampen mod græske Olympiakos.

Catalonierne brændte flere store chancer, og dermed måtte man nøjes med 0-0.

Barcelona fører fortsat gruppen med ti point for fire kampe, mens det var Olympiakos' første point.

Det spanske tophold tiltvang sig ganske som forventet et overtag i boldbesiddelsen, som også blev udnyttet til at skabe flere store chancer.

Især den for tiden uskarpe angriber Luis Suarez var en synder ved et par lejligheder, hvor han misbrugte store muligheder.

Lionel Messi kom også frem til et par afslutninger, men det græske hjemmehold formåede at holde nullet frem til pausen.

Det blev også til et par udmærkede tilbud til Olympiakos på kontrastød, men heller ikke her var skarpheden skræmmende.

0-0 var stillingen ved pausen, og det kunne hjemmeholdet absolut være mest tilfreds med.

Kampbilledet var det samme efter pausen.

Barcelona havde bolden det meste af tiden, og man sad lidt med fornemmelsen af, at de spanske gæster nok skulle få scoret.

Det er imidlertid et stort problem for holdet, at Luis Suarez er blottet for selvtillid for tiden.

Meget symbolsk valgte han ikke at afslutte selv, da han ellers var alene med målmanden. I stedet stoppede han op og forsøgte at lægge den til rette for Lionel Messi, som ramte bolden skævt.

En Suarez i god form havde med største selvfølgelighed omsat en så stor mulighed til mål.

Angriberen fra Uruguay fortsatte med at brænde chancer, og det gav et overraskende point til grækerne.

Sporting Lissabon var på hjemmebane foran 1-0 mod sidste års finalister fra Juventus, men italienerne fik udlignet ved Gonzalo Higuain godt ti minutter før tid.

Dermed er Juventus tre point foran portugiserne i kampen om andenpladsen, mens der ligeledes er tre point op til Barcelona i front. Italienerne har syv point for fire kampe.