Poulsen og Vestergaard scorer vigtige mål i Bundesligaen

Yussuf Poulsen startede Leipzig-comeback, mens Jannik Vestergaard sørgede for uafgjort til Mönchengladbach.

Landsholdsspillerne Yussuf Poulsen og Jannik Vestergaard varmede lørdag op til Danmarks kommende VM-playoffkampe mod Irland med scoringer i Bundesligaen.

Yussuf Poulsen scorede det første mål i et RB Leipzig-comeback på hjemmebane mod Hannover 96, der blev slået 2-1.

20 minutter før slutfløjt løb Poulsen mod bageste stolpe, hvor han blot skulle sætte foden på en perfekt tværpasning fra Timo Werner.

Bolden sneg sig forbi to Hannover-forsvarere, før den lå foran danskeren, der nu er oppe på tre mål i Bundesligaen i denne sæson.

Senere sørgede Timo Werner for sejren, der holder Leipzig med helt fremme i toppen af tabellen.

Yussuf Poulsen var ikke den eneste dansker, der lørdag kom på måltavlen i Bundesligaen.

I 1-1-opgøret mellem Borussia Mönchengladbach og Mainz udlignede midterforsvareren Jannik Vestergaard midtvejs i anden halvleg for Mönchengladbachs værter.

Danskeren kom højst op til et hjørnespark, og hårdt presset fik han headet bolden ind ved den fjerne målstolpe.

Ligesom Yussuf Poulsen har Jannik Vestergaard nu scoret tre gange i ligaen i denne sæson.

Mainz sendte kort efter Viktor Fischer på banen i jagten på et sejrsmål, men det endte uafgjort.

Næste opgave for Jannik Vestergaard, Viktor Fischer og Yussuf Poulsen er de to VM-playoffkampe mod Irland sammen med det danske landshold. Opgørene spilles 11. og 14. november.