PSG opfylder Zlatan-ønske og slår Barcelona

Paris Saint-Germain vandt en underholdende og målrig kamp mod FC Barcelona uden en skadet Zlatan Ibrahimovic.

Mål fra både Neymar og Lionel Messi kunne ikke forhindre FC Barcelonas overraskende 2-3-nederlag ude mod Paris Saint-Germain i Champions League tirsdag aften.

Dermed fik den hælskadede PSG-stjerne Zlatan Ibrahimovic sit ønske opfyldt om at slå sin tidligere klub Barcelona, hvor svenskeren spillede i sæsonen 2009/10.

Fra tilskuerrækkerne kunne Ibrahimovic se sit franske mandskab spille lige op med spanierne i et underholdende opgør, der bølgede frem og tilbage.

PSG kom foran 1-0 efter 10 minutter, da den tidligere Chelsea-spiller David Luiz viste sig pengene værd og åbnede målfesten.

Blot to minutter senere legede Barcelona-spillerne flippermaskine med PSG-forsvaret, og til sidst kunne Messi mellem de forvirrede parisere sende 1-1-udligningen ind.

Men PSG havde en mission, som var de tre point, og den italienske landsholdsspiller Marco Verratti headede 2-1-målet ind på et hjørnespark efter 26 minutter.

Barcelonas målmand Marc-André ter Stegen så ikke for godt ud i den situation, da tyskeren kom ud af sit bur uden at få fat i PSG-anføreren Thiago Mottas fine indlæg bagest i feltet.

I anden halvleg fortsatte PSG med at imponere mod de spanske favoritter, og den 27-årige franske landsholdsspiller Blaise Matuidi bankede fornemt 3-1-målet i nettet efter 54 minutter.

Præcis som i første halvleg svarede Barcelona hurtigt igen blot to minutter senere, da Neymar fik reduceret til 2-3.

Barcelona forsøgte med en indskiftning af Xavi Hernandez at skabe noget offensivt, men det lykkedes ikke udeholdet at få udlignet.

Til gengæld skrev Xavi historie i Champions League, da han blev den spiller med flest kampe i turneringen med nu 143 kampe.

I den anden kamp i gruppen spillede Ajax 1-1 ude mod Apoel. Lucas Andersen scorede for hollænderen i den kamp.

PSG fører gruppen med fire point efter de to første spillerunder. Barcelona har tre point, mens Ajax har to point og Apoel et enkelt point på sidstepladsen.