PSG slår Chelsea: Zlatan skadet

Der er lagt op til dramatik, når Paris Saint-Germain og Chelsea i næste uge mødes i returkampen i Champions League-kvartfinalen.

Onsdag aften sluttede det med en fransk 3-1-sejr i Paris i dystens første kamp, hvor indskiftede Javier Pastore i overtiden efter en flot solotur scorede til 3-1.

Men der var også skidt nyt for PSG, som fik holdets svenske stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic skadet i anden halvleg.

Det lignede en forstrækning i højre baglår, da Ibrahimovic smed sig i græsset med lidt under 20 minutter tilbage af kampen og blev udskiftet.

Hvis svenskeren ikke er med i London, er det et stort minus for PSG. Ibrahimovic er suveræn topscorer for franskmændene.

Da Ibrahimovic blev skadet, var værterne allerede foran 2-1. PSG fik en drømmeåbning, da Chelsea-anfører John Terry i kampens fjerde minut fejlede i forsvaret.

Et dårligt hovedstød landede hos PSG-angriberen Ezequiel Lavezzi, og argentineren tøvede ikke med at sparke bolden i mål til 1-0.

Heldigvis for Chelsea dummede PSG-anfører Thiago Silva sig også. Den brasilianske forsvarsgeneral begik et klodset straffespark på landsmanden Oscar, og så kunne Eden Hazard udligne til 1-1, inden kampuret havde rundet 30 minutter.

Hazard var inden pausen tæt på 2-1, men belgierens forsøg tog indersiden af stolpen, og bolden hoppede ud i åbent spil igen.

Lavezzi var også involveret i i PSG's 2-1-scoring efter lidt over en times spil. Han sendte et farligt frispark ind i Chelseas straffesparksfelt, hvor bolden ramte David Luiz og gik i mål. Nedtur for brasilianeren og Chelsea.

Men englændernes udebanemål kan vise sig at være meget værd, når det går løs i London. Chelsea skal bruge en 2-0-sejr for at avancere til semifinalen.

Returkampen spilles på tirsdag i næste uge.