Randers tager revanche og holder liv i medaljedrøm

Djiby Fall og Jonas Kamper scorede for Randers, der på udebane slog Silkeborg sikkert med 2-0.

Randers lever fortsat i kampen om bronzemedaljerne efter en 2-0-sejr på udebane over Silkeborg.

Uanset resultatet af Brøndbys kamp senere mandag mod FC Midtjylland vil der være noget på spil i næste runde, hvor Randers og Brøndby mødes i en direkte bronzeduel.

Samtidig fik Randers revanche mod Silkeborgs oprykkere. 1. marts i år var det ellers på Randers' bekostning, at Silkeborg fik sin første sejr i hele sæsonen.

Mandag kunne det så være Randers, der var blevet offer for Silkeborgs første hjemmesejr i sæsonen, men sådan gik det langtfra. Dermed har Silkeborg kun et sidste forsøg i bøssen til at vinde foran eget publikum. Det er søndag mod AaB.

Angriberen Djiby Falls kontrakt med Randers udløber efter sæsonen, og allerede efter et kvarter viste Fall, at han bør være aktuel for mange klubber, der mangler en stor, målscorende angriber.

Her havde Fall nemlig bragt Randers på 1-0 efter sløjt forsvarsspil.

Hjemmeholdet havde ikke meget at svare tilbage med, og kun målmand Thomas Nørgaard sørgede for, at Silkeborg ikke var yderligere bagud ved pausen.

Anden halvleg blev ingen sindsoprivende affære, hvor begge hold spillede langsomt og lavede mange afleveringsfejl.

Der skulle dog komme et andet mål i kampen - endnu engang til udeholdet og et ganske fint et af slagsen.

Elmar Bjarnason trillede et hjørnespark hen til Jonas Kamper, der løb hele vejen fra hjørneflaget i en bue foran hen til kanten af feltet midt for mål. Her trykkede Jonas Kamper af, og bolden gik hårdt og fladt i målhjørnet.

Det var svært at se, hvordan Silkeborg skulle komme igen efter det mål, og det kunne holdet da heller ikke.

Tættest på var indskiftede Kasper Dolberg, men den 17-årige kommende Ajax-spiller flugtede forbi mål. I overtiden forsøgte også Jens Martin Gammelby sig, men forsvarsspilleren skød snert over mål.