Real Madrid udskyder Barcelonas mesterskabsfest

FC Barcelona er meget tæt på at kunne lade sig hylde som spansk mester, men det bliver ikke i denne weekend.

Real Madrid sørgede lørdag aften med en underholdende 4-3-sejr hjemme over Valladolid for, at Barcelona skal knokle lidt mere for titlen.

Valladolid kom foran 1-0 ved Oscar Gonzalez allerede efter otte minutter, men godt 20 minutter senere lavede Marc Valiente Hernández selvmål for udeholdet, så stillingen blev 1-1.

Efter lidt over en halv time slog Cristiano Ronaldo til og scorede til 2-1, og så troede hjemmepublikum, at Real Madrid ville køre sejren sikkert i land.

Valladolid udlignede dog til 2-2 blot tre minutter senere ved Javi Guerra, og den stilling holdt i resten af første halvleg.

Det var dog tæt på endnu en scoring før pauseteen, da Ronaldo havde et forsøg direkte på frispark, som ramte undersiden af overliggeren.

Først i anden halvleg fik Real Madrid sat tingene på plads, da først Kaka gjorde det til 3-2 efter 49 minutter, inden Ronaldo 20 minutter før tid øgede til 4-2.

Alligevel formåede Valladolid at bringe spænding ind i opgøret med en reducering til 3-4 sat fremragende ind af Lluis Sastre i det 87. minut, men flere mål blev der ikke scoret i kampen.

Barcelona møder søndag Betis på Camp Nou, og inden den kamp er catalonierne otte point foran Real Madrid. Der resterer efter denne weekends kampe fire spillerunder i Primera Division.