Ribe/Esbjerg hænger på i toppen efter sikker udesejr

Ribe/Esbjerg besejrede Odder med ni mål og rykker op på andenpladsen i Boxer Herreligaen.

Højtflyvende Ribe/Esbjerg fortsætter fremgangen i herrernes håndboldliga.

Vestjyderne er nu helt oppe på andenpladsen og puster KIF Kolding København i nakken efter en stensikker udesejr på 32-23 over Odder lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet skabte en lige kamp i det meste af første halvleg og førte med 13-12 efter 23 minutters spil, men derefter overtog Ribe/Esbjerg styringen.

Under den nye træner Claus Uhrenholt har sidste års nummer 12 taget et stort skridt fremad og ligner allerede nu et godt bud på en kommende slutspilsdeltager. Ribe/Esbjerg har samlet 11 point i otte kampe og er to point efter førende KIF Kolding København.

Fra en 16-14-føring ved pausen trak holdet fra i anden halvleg og udbyggede støt og roligt føringen, efterhånden som Odder-spillerne løb tør for kræfter.

Bagskytten Morten Nyberg blev topscorer for Ribe/Esbjerg med 10 scoringer, mens Kristian Klitgaard scorede fem gange for hjemmeholdet, der ligger næstsidst i tabellen.

I lørdagens anden kamp i Boxer Herreligaen kom oprykkeren HC Midtjylland ned på jorden efter en flot sæsonstart, da holdet på udebane tabte 17-20 til Mors/Thy.