Silkeborg bliver igen Lyngbys onde ånd

Lyngby Boldklub var begyndt at lugte muligheden for overlevelse i Superligaen, efter at holdet i forårets første otte kampe havde høstet 10 point.

Men som det er sket to gange før i sæsonen, havde Silkeborg IF ikke tænkt sig at sætte point til mod Superligaens næstsidsteplads.

Og i særdeleshed Marvin Pourie blev Lyngbys onde ånd i dagens kamp i Silkeborg, som midtjyderne vandt 3-0 på to mål af tyskeren, der med en frispilning også havde andel i det tredje mål, som Christian Holst satte ind bag et meget passivt Lyngby forsvar.

Første lys blev slukket i Lyngbys drøm om overlevelse, da Jesper Mikkelsen på et frispark fandt Marvin Pourie i feltet, der steg op og scorede på hovedstød.

Samme målscorer sørgede i første halvlegs sidste minut for en behagelig jysk føring, da han på en friløber passerede Lyngbys målmand, Lukas Fernandes.

I midten af anden halvleg blev kampen lukket, da Marvin Pourie spillede bolden bag Lyngbys forsvar og ind til Christian Holst, der nemt satte bolden i nettet.

Silkeborg har med sejren indsnævret afstanden op til FC Midtjylland på fjerdepladsen til fire point, mens Lyngby med en placering under nedrykningsstregen fortsat har fem point op til OB, der mandag møder AGF.

Lyngby har kun præsteret at score 26 mål i de seneste 26 kampe, og med søndagens nederlag på 0-3, siger målscoren 0-7 i de seneste tre kampe for de nedrykningstruede sjællændere.