Wass begriber ikke derby-nederlag: Det er sindssygt

Daniel Wass dirigerede Brøndby fra midtbanen, men det rakte ikke til point mod FC København trods en fremragende første halvleg. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Daniel Wass og Nicolai Vallys havde svært ved at forstå, hvordan Brøndby kunne smide det hele mod FCK.

Brøndby gik ind til slutminutterne mod FC København med en føring på 2-1 og udsigt til at overtage Superligaens førsteplads, men det sluttede i kæmpe nedtur og nederlag på 2-3 på Brøndby Stadion søndag eftermiddag.

Store fejl i anden halvleg kostede dyrt, og den 17-årige Roony Bardghji blev i stedet den store helt som indskifter med to mål i de sidste minutter for FCK.

Det var svært at forstå for Brøndby-profilen Daniel Wass.

- Det er sindssygt. Vi gav dem to mål, det er jo helt sindssygt. Det var en tilfældighed ved det sidste mål. Men at vi gav dem to mål, det forstår jeg ingenting af, siger Daniel Wass til bold.dk.

Brøndby var med længder det bedste hold i første halvleg, men FCK kom anderledes godt ud efter pausen og var bedst i de sidste 45 minutter.

Brøndby-topscorer Nicolai Vallys var også slukøret efter det bitre nederlag.

- Vi spillede en sindssygt god første halvleg. Det eneste, der ærgrer mig, er, at vi ikke fører med mere end ét mål, for vi havde mange store chancer, siger Vallys.

Han mener, at Brøndby var klart bedst før pausen, men understreger også, at det ikke var godt nok at lukke tre mål ind i anden halvleg.

- Vi havde god kontrol, indtil vi lukkede det første mål ind, og så ved jeg ikke, hvad der skete derfra, lyder det fra offensivspilleren.

Med nederlaget ligger Brøndby nummer tre med fire point op til FCK. FC Nordsjælland kan dog passere Brøndby og avancere til andenpladsen med en sejr mandag aften på hjemmebane mod Hvidovre.

• Superliga: Brøndby IF - FC København