Wozniackis rivaler blæser videre i Paris

Favoritterne havde ingen problemer, da French Open mandag tog fat på dag to af sæsonens anden grand slam-turnering.

Fjerdeseedede Agnieszka Radwanska gav ikke israelske Shahar Peer en chance, da hun vandt 6-1, 6-1.

Polske Radwanska, der var i finalen ved Wimbledon sidste år, har ellers ikke de bedste erfaringer med gruset på Roland Garros. Hendes hidtil bedste resultat i Paris er kvalifikation til fjerde runde.

Heller ikke vinderen fra 2011, kinesiske Li Na, efterlod nogen tvivl om, hvem der var stærkest, da hun indledte mandagens program på hovedarenaen Philippe Chatrier.

Li Na besejrede veteranen Anabel Medina Garrigues fra Spanien med 6-3, 6-4 og er dermed også klar til anden runde.

Derimod er det overraskende slut for 24.-seedede Julia Görges fra Tyskland.

Görges, der gik ind i turneringen med en skade i håndleddet, tabte 6-7, 0-6 til den slovakiske kvalifikationsspiller Zuzana Kucova, der på den seneste verdensrangliste indtager en placering som nummer 359.

Og mandag aften vandt andenseedede Maria Sharapova fra Rusland også uden besvær 6-2, 6-1 over Su-Wei Hsieh fra Taiwan. Sharapova møder i anden runde canadieren Eugenie Bouchard.

Den enlige danske deltager i kvinderækken, Caroline Wozniacki, vandt sin første kamp 6-3, 6-2 over briten Laura Robson.

I anden runde venter serberen Bojana Jovanovski, som ligger nummer 47 i verden, på den 10.-seedede dansker. Det seneste indbyrdes opgør vandt Jovanovski overraskende, da de mødtes i WTA-turneringen i Rom.