cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Free/Colourbox/arkiv

112

80-årig mand død i frontalt sammenstød

OPDATERET: To helikoptere og fire ambulancer blev kaldt til ulykkesstedet, hvor to personbiler kørte frontalt sammen.
04. maj 2019 kl. 21:16 Af Margit Olsen og Ritzau

Annonce

En 80-årig mand fra Våbensted afgik lørdag aften ved døden, efter at to biler var kørt frontalt sammen på Stenstrupvej nord for Sakskøbing.

Den alvorlige ulykke skete, da en bil med i alt fire personer kom kørende ind i en kurve på Stenstrupvej.
Her mistede chaufføren af endnu ukendte årsager herredømmet over bilen og kørte over i den modsatte vejbane, hvor bilen med den 80-årige befandt sig.

Ved sammenstødet endte den 80-åriges bil på taget på marken ved siden af vejen. I bilen, som forårsagede ulykken, sad i alt fire personer, som alle kom til skade ved ulykken.

Bilen blev kørt af en 24-årig mand fra Brande, som pådrog sig brud på en ankel og trykkede ribben. På passagersædet sad en 20-årig kvinde fra Brande, som fik brud på en ryghvirvel og flere trykkede ribben.

På bagsædet sad to mænd. Den ene, en 30-årig mand fra Sakskøbing, blev fløjet til Odense Universitetshospital, hvor man kunne konstatere, at han havde pådraget sig flere brækkede ribben, brækket brystben og indre skader i form af skadede tarme. Også på bagsædet sad en 21-årig mand fra Maribo, som blev fløjet til Rigshospitalet, hvor det kunne konstateres, at han havde pådraget sig en svær hjernerystelse og en del skrammer.

I alt fire ambulancer og to helikoptere blev kaldt ud til ulykkesstedet sammen med Lolland-Falster Brandvæsen og to politipatruljer. I forbindelse med det store redningsarbejde var Stenstrupvej spærret en del af aftenen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce