cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Dømt ni års fængsel for vold og handel med narko

Straffede sælger med at holde ham fanget - blandt andet i Øster Ulslev
04. juni 2020 kl. 12:31 Af Citathistorie

Annonce

25-årige Lasse Johnsen var iført sort tanktop og denim shorts, da han i torsdag blev stillet for retten i Nykøbing Falster.

Han erkendte adskillige forhold i en stor narkotikasag fra Vordingborg, der løb mellem april og november 2019. Som en af bagmændene havde han viderebragte hash, kokain og amfetamin med henblik på videresalg, skriver TV2 Øst.

I retten ville han ikke nævne, hvem der havde givet ham stofferne, og han påtog sig selv ansvaret for en stor del af handlerne. Sidste år kunne TV2 ØST dokumentere handlen med stoffer på en parkeringsplads i Vordingborg, men her nægtede Lasse Johnsen at have befundet sig.

- Jeg har solgt stoffer på hele Sydsjælland, men jeg har altid været på den parkeringsplads, forklarede han i retten.

Blødte kun fra munden Dommen faldt også oven på grov vold. Lasse Johnsen erkendte i retten at have udsat en af hans sælgere for slag på kroppen og i hovedet, at have brugt en strømpistol mod ham og at have holdt ham frihedsberøvet.

- Han skyldte 32.000 kroner. Han arbejdede for mig, men han overdrog aldrig stofferne, han sugede dem selv. Jeg var alene om at give ham en røvfuld, forklarede Lasse Johnsen over for dommeren.

Ifølge den dømte, så stod torturen på i cirka to timer, inden han holdt sælgeren fanget på en ny adresse i Øster Ulslev.

- Han så smadret ud, men han kunne godt gå. Der var måske kun lidt blod fra hans tand i munden. Jeg var bange for, han ville gå til politiet, så han skulle lige finde ud af, at det hele var overstået, forklarede den dømte i retten.

Udover vold og handel med narko, var Lasse Johnsen i besiddelse af en salonriffel.

Parkeringsplads blev flittigt brugt Bagmændene bag den organiseret handel, som politiet mener har rod i rocker- og bandemiljøet, er foruden den 25-årige mand en anden jævnaldrende mand, der fordelte narkotikaen videre til en større gruppe sælgere og tjente i alt 600.00 kroner.

Den anden mand af de formodede bagmænd nægter sig skyldig i anklagerne mod ham og skal derfor først for retten til august i en domsmandssag, der ventes at strække sig over flere retsdage.

Mændene blev anholdt 25. november i en stor aktion, hvor politiet slog til på Mislehøjvej i Jungshoved og ransagede et tidligere klubhus for den lokale idrætsforening, som nu i stedet fungerede som et hovedkontor i narkosagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce