cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Dramatisk anholdelse af eftersøgt i Marielyst

Knivbevæbnet mand truede gæst på kendt restaurant. Da politiet ville anholde manden, gik en anden mand til angreb på betjentene.
04. august 2021 kl. 11:26 Af Jakob Poulsen og Bjarne Arildsen

En anholdelse natten til onsdag på Marielyst Torv udviklede sig dramatisk.
Ved 01-tiden var en politipatrulje ved Larsens Plads i anden anledning. Her hørte man, at en mand havde truet med kniv.

Ifølge politiets døgnrapport var der tale om mand i starten af 20'erne fra Årslev på Fyn, der var eftersøgt, fordi han var udeblevet fra en afsoning.

Manden havde inden politiets ankomst til stedet truet en anden gæst på stedet til at betale for hans drinks. Han havde ifølge politiet vist en kniv, han havde i bukserne, og sagt, at han ville være villig til at stikke hvem som helst ned. En forskrækket gæst betalte derefter for hans drinks.

Da politiet ankom, var manden stadig på stedet, og han blev derfor anholdt og sigtet for røveri og overtrædelse af knivloven. Men under anholdelsen forsøgte han at stikke af.

Det lykkedes dog betjentene at få løbet ham op udenfor, men mens de var ved at overmande ham og give ham håndjern på, fik han hjælp af en 22-årig mand fra Sorø, der gik til angreb på den ene af de to betjente ved at skubbe, hive hende i håret og slå hende.

Annonce

De to betjente måtte derfor i første omgang koncentrere sig om at pacificere den 22-årige, og imens lykkedes det manden fra Fyn at slippe væk.

Flere patruljer kom til stede, og det lykkedes at få anholdt begge mænd. Den efterlyste blev anbragt i Storstrøm Fængsel, mens den anden blev kørt til politigården i Næstved.

Ifølge politiets døgnrapport bliver manden fra Fyn fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for røveri og for at flygte, mens han var anholdt.

Hans 22-årige medgerningsmand er sigtet for vold mod politiet og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE