cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Jan Knudsen

112

Knallertkontrol gav travlhed

Ikke mindre end 35 sager ved omfattende kontrol af knallerter.
28. juli 2020 kl. 10:11 Af Andreas Johansen og Margit Olsen

Annonce

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis færdselsafdeling rullede mandag i retning af Nakskov på for at kontrollere knallerter. Og det gav travlhed i perioden fra klokken 11.30 til 16.

Her opsnappede de tre motorcykelbetjente ikke mindre end 35 forskellige sager, der spænder fra konstruktive ændringer af knallerter, der kørte stærkere, end de burde, fire, der ikke havde hjelm på under kørslen, to havde en passager på bagsædet, to andre kørte uden den lovpligtige forsikring, tre, der kørte uden det rette kørekort, og en enkelt, der kørte på baghjul.

Hele eftermiddagens arbejde resulterede i, at en ung mand måtte se sin knallert beslaglagt.

Men heller ikke bilisterne i byen slap udenom lovens lange arm. Fem af disse kørte uden sikkerhedssele, tre anvendte deres mobil, mens de kørte, en kørte over for rødt, og to kørte uden kørekort. Derudover tog motorcykelbetjentene også to varebiler, der var registreret til virksomhedsbrug, der ikke var forsynet med de lovpligtige cvr-numre på siderne.

Ved en lignende kontrol på Grønsundsvej i Nykøbing blev 34 køretøjer kontrolleret i den lille time midt på dagen, som kontrollen varede. Her blev resultatet at eEn blev sigtet for ikke at standse ved fuldt stop.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce