cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Jan Knudsen

112

Knallertkontrol gav travlhed

Ikke mindre end 35 sager ved omfattende kontrol af knallerter.
28. juli 2020 kl. 10:11 Af Andreas Johansen og Margit Olsen

Annonce

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis færdselsafdeling rullede mandag i retning af Nakskov på for at kontrollere knallerter. Og det gav travlhed i perioden fra klokken 11.30 til 16.

Her opsnappede de tre motorcykelbetjente ikke mindre end 35 forskellige sager, der spænder fra konstruktive ændringer af knallerter, der kørte stærkere, end de burde, fire, der ikke havde hjelm på under kørslen, to havde en passager på bagsædet, to andre kørte uden den lovpligtige forsikring, tre, der kørte uden det rette kørekort, og en enkelt, der kørte på baghjul.

Hele eftermiddagens arbejde resulterede i, at en ung mand måtte se sin knallert beslaglagt.

Men heller ikke bilisterne i byen slap udenom lovens lange arm. Fem af disse kørte uden sikkerhedssele, tre anvendte deres mobil, mens de kørte, en kørte over for rødt, og to kørte uden kørekort. Derudover tog motorcykelbetjentene også to varebiler, der var registreret til virksomhedsbrug, der ikke var forsynet med de lovpligtige cvr-numre på siderne.

Ved en lignende kontrol på Grønsundsvej i Nykøbing blev 34 køretøjer kontrolleret i den lille time midt på dagen, som kontrollen varede. Her blev resultatet at eEn blev sigtet for ikke at standse ved fuldt stop.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce