cookie-og-privatlivspolitik

112

Kone ringede til mand igen og igen og endte i fængsel

Retten i Aarhus har dømt ægtepar i sag, hvor flere kilo stoffer blev fundet.
25. marts 2020 kl. 11:59 Af Ritzau

Annonce

Det skulle vise sig ikke at være for heldigt, at en kvinde kort før jul igen og igen blev ved med at ringe til sin mand. For mens hun ringede, var politiet nemlig i færd med at anholde manden i en narkosag.

Kvindens ringeri fik politiet til at interessere sig for nummeret. Man fandt frem til hende, og hun blev også sigtet i sagen, fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Tirsdag blev ægteparret så dømt ved Retten i Aarhus. Manden på 29 år fik et år og ni måneders fængsel, mens konen blev idømt ti måneders fængsel.

Sagen begyndte 20. december på Søren Frichs Vej i Aarhus. Her standsede politiet en bilist, den 29-årige mand, som betjentene vurderede, ikke virkede helt appelsinfri.

I bilen fandt politiet blandt andet en mindre mængde skunk - altså en særlig kraftig form for marihuana. Derfor valgte politifolkene at tage med hjem til mandens lejlighed i Aarhus V, som blev ransaget.

Her fandt man både pot, ecstasy, kokain, ketamin, skunk og hampplanter. Manden havde også indrettet et lille skunklaboratorium i lejligheden.

I forbindelse med anholdelsen af manden blev hans telefon ved med at kime. Det var samme nummer, der ringede. Det viste sig at tilhøre hans kone, som imidlertid var tilmeldt en anden adresse end manden.

Hun sagde til politiet, at hun havde byttet lejlighed med sin far - han boede også i Aarhus V. Hun aftalte at mødes med politiet der, men betjentene fandt ingen stoffer. Dog var der et kontantbeløb i lejligheden, som blev beslaglagt.

Kvinden bedyrede desuden, at hun ikke kendte noget til de lyssky aktiviteter, der tilsyneladende foregik i ægtemandens lejlighed. Men i hendes bil, som holdt udenfor fandt politiet flere kilo skunk, hash og kokain.

Bagefter valgte politiet at ransage den adresse, som kvinden har folkeregisteradresse på. Her fandt man blandt andet over fire kilo hash.

Manden blev dømt for besiddelse af samtlige stoffer, som blev fundet. Kvinden blev alene dømt for medvirken til besiddelse af de stoffer, der blev fundet i hendes bil og på hendes folkeregisteradresse. Begge overvejer, om de skal anke til Vestre Landsret.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce