cookie-og-privatlivspolitik

112

Politiet stopper "puttefest" med opholdsforbud

For at undgå, at mange tusinde unge samler sig til fest fredag i Dyrehaven, indføres opholdsforbud.
11. august 2020 kl. 16:25 Af Ritzau

Annonce

Nordsjællands Politi indfører tidsbegrænset opholdsforbud i Dyrehaven i Klampenborg fredag, hvor den årlige "puttefest" bliver afholdt. Her samles normalt flere tusinde unge.

Opholdsforbuddet vil gælde fredag den 14. august fra klokken 14 til 24. Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Jeg er sikker på, at også de unge mennesker ved, at det for tiden er uklogt at forsamle sig i større grupper på kryds og tværs.

- Og derfor havde mange af dem sikkert ikke tænkt sig at møde op i Dyrehaven på fredag, opholdsforbud eller ej, skriver politidirektør i Nordsjællands Politi Jens-Christian Bülow.

Det har de seneste år været en tradition for unge, der starter på gymnasiet i hovedstadsområdet, at samle sig i Ulvedalene i Dyrehaven. Sidste år vurderer politiet, at 7000-8000 var samlet.

Derfor er det, håbet om ansvarlighed til trods, altså indført et opholdsforbud.

Opholdsforbuddet betyder, at man ikke må opholde sig i området. Man må dog gerne gå igennem området som del af transport. At overtræde forbuddet kan koste en bøde på 2500 kroner.

- Vi forventer egentlig, at de unges sunde fornuft helt af sig selv medfører, at de ikke dukker op til fest i det fri i Dyrehaven. Vi vil dog på dagen alligevel være til stede ved indgangene til Dyrehaven for at vejlede besøgende i alle aldre om, at der er opholdsforbud.

- Skulle nogen trods dette vælge at trodse opholdsforbuddet, er vi også til stede inde i selve Dyrehaven, og vi har naturligvis bødeblokken med, skriver Jens-Christian Bülow.

Forlystelsesparken Dyrehavsbakken er ikke omfattet af opholdsforbuddet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce