cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Smadrede ruder i flere kommune-biler

Gerningsmændene brugte tilsyneladende både brosten og en havekrukke til hærværk mod flere biler, der tilhører Guldborgsund Kommune.
03. december 2019 kl. 11:35 Af Jakob Poulsen

Annonce

På et ikke nærmere kendt tidspunkt mellem fredag aften klokken 20 og mandag morgen klokken syv har nogen tilsyneladende set sig sure på nogle af Guldborgsund Kommunes biler.

Ifølge politiets døgnrapport har man modtaget en anmeldelse om, at forruderne på tre kommunale biler er blevet knust, mens bilerne holdt parkeret på Poul Martin Møllersvej 1 i Nykøbing.

Ifølge Bo von Würden fra lokalpolitiet er ved siden af den ene af bilerne fundet en brosten, som man formoder har været brugt til at smadre ruden.

På den anden bil har gerningsmændene tilsyneladende ødelagt forruden ved at kaste en havekrukke fyldt med planter mod ruden, mens der ikke er nogen nærmere indikationer på, hvad man har brugt til at smadre forruden på den sidste bil.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt i området omkring Poul Martin Møllersvej i løbet af weekenden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce