cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Andreas Johansen

112

Større udrykning til brand på gård

Heste blev lukket ud fra røgfyldt stald.
12. februar 2020 kl. 10:35 Af Margit Olsen og Andreas Johansen

Annonce

Onsdag formiddag klokken ni, blev Sydsjælland og Lolland-Falsters Brandvæsen kaldt til en gårdbrand på en gård på en adressen på Teglskoven ved Geltofte uden for Toreby.

Meldingen lød på gårdbrand med fare for dyr.

- Da vi kommer til stedet, kan vi se, at det brænder i den ene længe. Heldigvis ikke i den længe, hvor hestene står. Men der er begyndt at blive røgfyldt ved hestene, som vi får ud i tide, siger indsatsleder Brian Midjord fra Lolland-Falsters Brandvæsen.
- Vi får lukket ind til den længe, hvor det brænder og får sat to røgdykkerhold ind. Vi får hurtig bugt med branden, som er i en værkstedsafdeling, hvor der heldigvis ikke var halm i nærheden.
- Der er brændt en del inventar, men selve bygningen har ikke taget skade.

Indsatslederen kan ikke fortælle, hvad der var brand i og hvad årsagen til branden kan være. Det bliver en opgave for politiet, at finde den nærmere årsag.

Efter hestene blev lukket ud af stalden, løb de rundt ved gården og vejen, men blive hurtigt indfanget og ifølge indsatslederen bragt til en nærliggende rideskole, hvor de er blevet opstaldet.

En del slukningskøretøjer inklusiv en stigevogn blev kaldt til stedet.

- Netop fordi meldingen lød på, at der var heste i staldene vælger vi at køre med ekstra mandskab og brandsprøjte, siger indsatslederen, som er tilfreds med, at ingen heste kom noget til.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce