cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Covid-19 giver anledning til en revideret plan for Lolland, som landdistrikts og ø-kommune

Lokallisten Lolland, vil gerne, at der er fokus på udvikling frem for afvikling, idet vi efter hånden i en årrække oplever, at der kunne være et bedre politiske fokus på udvikling af øer og landdistrikter, så de ikke havner i det ene sparekatalog efter det andet. Vi skal finde vores fyrtårne, ildsjæle og værdier. De skal dyrkes, og vi skal være stolte af dem. Havde vi været på forkant, da havde vi været endnu mere klar til at modtage de storbysfamilier, der har fået nok af at være indespærret under Covid-19 Lock Down.
10. juni 2020 kl. 12:00 Af Linda Sommer

Vi ser fantastiske ildsjæle kæmpe hver dag for at bevare gejsten i vores landdistriktsbyer og på øerne. Tak for jer! Jo vel millionerne til byfornyelse af Nakskov er guld værd. Byfornyelse af Rødbyhavn med meget små midler er også fint.

Med muligheden for at låne midler til 0 kr. i rente, da bør det ikke kun være kommunale bygninger, men vores lokalsamfund, som vi gør attraktive for dem, der bor her – for er vi glade, da smitter det – og nye kommer til. Selv om sommeren banker på, da bør man være i arbejdstøjet, og få fundet de muligheder, der understøtter, at vi gør os attraktive. Spørg ejendomsmægleren, handelslivet, skolelæreren, de sidst ankomne m.v. Hvad tiltrækker nye borgere og virksomheder? Lyt til, hvad de beder om. Nogle gange, da koster de råd ikke alverden, men kan gøre alverden til forskel.

Linda Sommer & Leo Christensen

Lokallisten Lolland

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39