cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Foreningshus eller skoleskyderi

I dagens lokale avis, Folketidende, kan man læse, hvor "storsindet og fleksibel" Lolland Kommune er til samarbejde. Det, som mange lokale foreninger har forsøgt gennem 3 år, nemlig at få Madeskovskolen åbnet som et foreningshus for kommunens egne borgere, kan nu pludselig lade sig gøre.
05. februar 2020 kl. 15:06 Af Berit Bech

Det er dog ikke til gavn for de ca. 20 foreninger på Vestlolland, som mangler ordentlige klubfaciliteter, men for en enkelt, udenbys skytteforening. Lars Gram, sektorchef i kommunen for bygninger, udtaler, at det er en win/win situation, at Nakskov nu kan blive kendt for "skoleskyderi".

Som foreningsmenneske, der i dagligdagen virkelig slås med store udfordringer, virker det som en stor hån, at en anden Gram fra Odense samt hans gode ven fra Mern på Sydsjælland, uden videre får hele skolen overdraget kvit og frit.

Jeg kan godt forstå begejstringen hos dem, men jeg forarges virkelig over, at man fra kommunens side er fuldstændigt ligeglade med de mange foreninger på Vestlolland (=skatteborgere), og at vi nu igen skal udstilles, denne gang ved et "skoleskyderi".

Så sent som for to uger siden var alle foreninger på Lolland inviteret til en konference i Højrebyhallen angående kommunens kultur- og sportsfaciliteter, og der pegede vi, foreningerne, på, at det ville være fint at få åbnet skolen som et samlende foreningshus. Det blev pure afvist.

Jeg undres over, at Lolland Kommune hellere vil have Nakskov kendt for "skoleskyderi" end for at have et blomstrende foreningsliv til gavn for børn, unge og ældre, d.v.s. egne borgere.

Berit Bech
Pilevej 29
4983 Dannemare
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: EVA TERNDRUP

Halal. 27. februar 2020 kl. 11.41

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15