cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Hovedbibliotekets “drikkemaskine”, som vi selv har betalt.

Vi er mange, som i årevis har nydt at købe kaffe, te, chokolade og drikkevarer til børnene, når vi er på hovedbiblioteket i Nykøbing. Men nu er maskinen taget ned, og ingen ved hvorfor.
28. marts 2018 kl. 11:49 Af Lilli Rutherford

Det kan da umuligt være for at spare på kommunens udgifter——eller kan det? Det nyindrettede bibliotek indbyder netop til en hyggestund med en god bog eller musik, og det glæder vi os til ved hvert besøg. Det er da ikke underligt, at jeg som borger i Guldborgsund tror, at der er nogen, som bestemmer hen over hovedet på os uden at tænke på vores velbefindende, selv i de små situationer!

Ærlig talt: sæt dog den maskine op igen, så vi kan smile , både når vi går ind på biblioteket og sige “tak til den usynlige giver”, som faktisk er os selv, når vi forlader biblioteket.

Med stor “varm chokolade” hilsen

Lilli Rutherford
Ny Østergade 21
4880 Nysted
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42