cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Hurra for lokale holdninger

Nu nærmer vi os med hastige skridt kommunalvalget og så sker der altid noget nyt. Eksisterende partier/lister retter sig og nye partier og lister opstår. Lokale engagerede borgere melder sig, og vil være med til at bestemme fremtiden for vores lokalmiljø.
12. september 2021 kl. 22:15 Af John Wennerwald

Det er fantastisk og det minder om, at lokalpolitik ikke er mere end vi lokale borgere og naboer gør det til. I lokalpolitik er der plads til alle, som vil være med til at skabe fremtiden for en selv og naboerne i lokalområdet. Alle kan og bør deltage i et eller andet omfang og det er herligt, når nye kræfter ønsker at være med.

Op mod en ny valgperiode er det naturligt også tiden, hvor bedømmelsen og diskussionen af den forgangne periode kommer frem - ligesom mange har holdninger til fremtiden.

Lokale lister, som er uafhængige og drevet af mange gode folk som brænder for deres lokalområde, opstår ofte, når mange har oplevet, at der er noget, som ikke er godt nok. Det kan være meget konkrete emner, som kan være delelementer i et større sammenhæng, men det kan også være en grundlæggende utilfredshed med tingenes tilstand.

Uanset hvad, så påvirker den spirende interesse og det brændende engagement vilkårene for vores hverdag. Udmeldinger og debatter om fremtiden giver altid grund til eftertanke.

Hurra for vores lokale demokrati, der lever i bedste velgående.

Annonce

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35
ANNONCE