cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Tag imod vores unge trafikanter med respekt og forståelse

Her fredag eftermiddag skulle vores søn på knallert dreje til venstre fra Guldborgsundcenteret og ud på Guldborgvej mod Guldborg. Der var virkelig meget trafik og efter at have ventet i lang tid var der en venlig bilist i venstresvingsbanen på Guldborgvej, som holdt tilbage og vinkede vores søn frem. Han orienterer sig til begge sider, men overser en bilist kørende i retning mod Guldborg, da han simpelthen ikke kan se den fordi der holder både varebiler og en lastbil i venstresvingsbanen. Denne bilist strejfer vores søns baghjul, hvorefter vedkommende stopper og skælder ud. Jeg kan godt forstå man bliver forskrækket, men det bliver man altså også ude på knallerten. Det er også fint at stoppe op og tale om episoden, men det ville være klædeligt at starte med at spørge om ham på knallerten er ok. Han er stadig den bløde, nye trafikant også selv om det er ham, der har lavet forseelsen.
11. september 2020 kl. 16:54 Af Betina Stine Seldal

Vores søn fik kørekort til knallert for to uger siden og kører forsigtigt, hvilket den prøvesagkyndige også sagde til køreprøven. Han har fået sig en ordentlig forskrækkelse og udskæld er bestemt ikke med til at gøre ham mere sikker i trafikken.

Til sidst vil jeg gerne sige tusind tak til den cyklist, som efterfølgende stoppede og spurgte om vores søn var ok. Det er så dejligt at der heldigvis er flest, som hjælper og viser omsorg.

Med Venlig hilsen

Betina Seldal
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16
ANNONCE