cookie-og-privatlivspolitik

Debat

borgmesteren og seniorboliger

ja, kære borgmester, vi skal nok holder en plads fri til dig også i seniorboliger, så man kan få fat i dine penge som skal afleveres i butikker her i området.
27. december 2020 kl. 15:02 Af martin wouters

med alle dine titel: borgmester, bestyrelsesmedlem i flere afdelinger, bondemand, sommerhusudlejer, strømproducent og snor klipper kommer man hurtigt i den alder hvor man kaldes senior, ikke til at forstå, andre mennesker som passer deres arbejde kan kun professionel overkommer 1 post + naturligvis familie men med dine 58 og alle disse meget vigtige poster skal der sørges for så snart som muligt at have mindst 1 seniorplads til dig færdig. Men nu er dette snart valg og så får du masse af tid til at passer alle dine sidebedrifter. Husk så at lave plads til et par af dine venner ligeledes. Men så får du måske lidt tid at svare på spørgsmål stillet til dig personligt som nuværende borgmester. Jeg er lige gået mig en sund tur ved siden af tingsted å og hvis vandet i slotsbrygge var så klart så var der ingen problemer ved sidst nævnte.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44