cookie-og-privatlivspolitik

Debat

ewnsning af slots brygge

Hele sandheden er at slammen ikke kommer fra tingsted å, nej dette kommer fra urenset spildevand fra renseanlægget fra forsyningen, dette er bevist flere gange da lort, papir tamponer m.m. kommer flydende ud af deres rør, vi har film derfra og Thomas Tranberg har flere gange gjort opmærksom på denne tilstand men dette er så enkelt når kommune giver tømningstilladelse. Brædder ville have dette slam til skønheds creme men den gik ikke, han ville også svømme i denne suppe. Så længe at forsyning bare lukke oppe for deres overløb er svineriet der, nu skal dette vel droppes på et eller andet sted i sundet. Skandalet har stået på i flere år derfor har man haft denne ulidelige stank, uhumsk men samme personer bemærkede at på stationsvejen dette anlæg var farlig og kunne smitte, man har bare ikke set længer end egen næse, på stationsvejen er samme anlæg stadigvæk i gang men forsyning mente at dette var deres ejendom, de kan ikke eje noget som helst. her har vi så igen at politik gøre lige hvad der passer dem best og hvor hver enkel får mest ud af uden arbejde.
24. december 2020 kl. 21:32 Af martin wouters

Så længe at forsyning sender deres vand (som de får gode betaling for) ud denne vej, så længe lægger der sig slam medmindre Niels Rasmussen (kommunens marionette bruge dette til de forskellige haveanlæg fra kommunen.

Dette er så enkelt at skyde skylden på tingsted å, ingen borger kontrollere dette bagefter. Jo, nogle gøre dette, alle dem som er i borgerretsbevægelse. Politikere skal ikke dø i synde. Hvis ikke avisen har en film så kan vi tilsender en film at to frivillige som sprang i suppen, de kom sort på land igen, som overløb har vi mange meter film med alt mulige som løber ud af røret bare ikke noget man finder i tingsted å. Med dette arbejde forsvinder måske også de kommunale husdyr, som der er mange af.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44