cookie-og-privatlivspolitik

Debat

ingen reaktioner fra indlægget den 18.11

jeg havde faktisk ikke regnet med at der var en journalist som ville skrive om borgernes ret og ulovligeheder af forsyningens lov udøvelse, når de bare er en del af kommune (ja de kalder sig A/S men så er sagen også sluttet) det store VVS, deres magtmisbrug, deres inhabilitet, deres trussel og pengemisbrug, men dem som skulle have opsyn med denne afdeling sidder selv i bestyrelsen og derfor bliver hele tiden deres klager, påbud og anders stoppet eller de kan ikke finder nogle papirer eller de har ingen kommentar og- eller de er så arrogant at de ikke svare på mest banale spørgsmål, som står i loven at de skal svare på i løbet af 7 arbejdsdage. Dette som er mest mærkeligt er at flere borgere har opgivet modstand og bare bøje sig efter disse herrens godfinde.
20. november 2019 kl. 10:24 Af martin wouters

Og for nogle af os er der meddelt i kommune Guldborgsund og Vordingborg at man ikke svare på vores henvendelser eller ej giver aktindsigt. Underskrevet af John Pommer Brædder, dette kaldes demokrati. Hvis nogle kender samme melodi vil vi gerne hører fra dem.

hvad angår deres sidste reklame omkring toiletbrug: husk kun at bruge 1 stykke 1 lags papir (best er kun fingeren) for ellers bliver der ikke nok til direktionen i overskud. (staten påbyde at borgeren ikke må ekstra belastes økonomisk og dette kommer sågar fra EU og alle private anlæg skal først måles og evt. opdates før KOMMUNE kan forlanger nedlæggelse men anlæg som hvor vandet løber af egen kraft og hvor borgerne har septiktank kan ikke på bydes, og sidst: men køre på en tilladelse fra 2005 udsted af storstrøms amt og kun for Nykøbing by) dette kaldes ligeledes demokrati. Nej kommune har igen opfundet æsel med guldafføring.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 Nykøbing F
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27