Annonce
Debat

vand og spildevand- priser for 2021

Så har Guldborgsund endeligt nået derhenne hvor de selv kan bestemmer igennem deres A/S hvad vand skal koster. Skrev jeg vand? prisen er snart som om man køber guld.

Med alle deres lånte penge og sikkerhed fra borgere er dette lykkedes at Bronné, Brædder og co. endeligt kan tage hvad de har lyst til, for et halve år tilbage skrev de at prisen skulle sænkes, men man skal tænke på alle deres møder, ekstra lønninger efter deres titel og lege med borgernes penge. Investeringer som ikke kender grænser, først bliver man konfronteret med et beløb på 200 Millioner, så bliver dette sat oppe (højst tænkeligt af special økonomen) til 322 Mill. og nu i den sidste formands glædelige meddelelser i ugeavisen kom så frem at der igen er flere Mill. til ledninger osv. tilført fra skattekassen til denne A/S hvis den køre på røven så er borgernes penge tabt og alle implicerede er total uskyldigt.

Hvornår starte borgerne med at sætter sig imod? disse livspolitikere er ansat af os borgere, måske endda ikke valgt men med lidt lovning her og der er de limet fast på deres stol, men dette betyder ikke at de kan gøre hvad der passer dem, de er ANSAT af os borgere til at varetæger vores interesse på BEDSTE måde, ikke hvor de kan få mest i egen pengepung, men mase har glemt dette, måske en rigtig rengøring og ikke parti bogen kunne hjælpe på denne sag. Der skal renses ud i disse evigheds politikere før at de har så meget magt at vores skattepenge kun bliver brugt til luftkasteller eller smidt ud af vinduer, samtidigt må dette endeligt stoppe med en hel renovering af Nykøbing, de havde et minus ved sammenlægning hvor de andre byer har hjulpet dem men dette betyder ikke at alt skal investeres først i byen og resten til oplandet, medmindre skatte procenten bliver tilpasser dertil. Dette skulle være forbudt at en livspolitiker havde mere end en stilling i kommunen samtidig med at man ikke sætter en regnskabschef til at teknisk forvaltning, men dette ser ud til at disse mennesker kan alt og masse samtidigt. Hvornår siger borgere (hvis de endnu kan) at dette kan være nok med forhøjelser til dit og dat. En lille eks. den årlige afgift til KUN vandmåler er dobbelt så dyrt hvad en måler fra samme tyske fabrik koster som en gangs beløb, så der bliver der allerede stjålet for man får gulddroppe ud af hanen og tænk sig at alle vand man endeligt får ud af hanen bliver beregnet som spildevand. Hvis jeg drikke vand her i byen og køre til København for at gå der på toilette, skal betales her. Mon ikke der var vigtigt at de placerede ligeledes en måler på retur modtagelse, dette er kun almindeligt normal tænkning, men som politiker beregnes dette andeledes, nu mangler der kun at man får besked på at skatten også stiger fordi alle på parkvej skal have en lønforhøjelse.

Martin Wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800

Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet