cookie-og-privatlivspolitik

Debat

vand og spildevand- priser for 2021

Så har Guldborgsund endeligt nået derhenne hvor de selv kan bestemmer igennem deres A/S hvad vand skal koster. Skrev jeg vand? prisen er snart som om man køber guld.
04. november 2020 kl. 07:54 Af martin wouters

Med alle deres lånte penge og sikkerhed fra borgere er dette lykkedes at Bronné, Brædder og co. endeligt kan tage hvad de har lyst til, for et halve år tilbage skrev de at prisen skulle sænkes, men man skal tænke på alle deres møder, ekstra lønninger efter deres titel og lege med borgernes penge. Investeringer som ikke kender grænser, først bliver man konfronteret med et beløb på 200 Millioner, så bliver dette sat oppe (højst tænkeligt af special økonomen) til 322 Mill. og nu i den sidste formands glædelige meddelelser i ugeavisen kom så frem at der igen er flere Mill. til ledninger osv. tilført fra skattekassen til denne A/S hvis den køre på røven så er borgernes penge tabt og alle implicerede er total uskyldigt.

Hvornår starte borgerne med at sætter sig imod? disse livspolitikere er ansat af os borgere, måske endda ikke valgt men med lidt lovning her og der er de limet fast på deres stol, men dette betyder ikke at de kan gøre hvad der passer dem, de er ANSAT af os borgere til at varetæger vores interesse på BEDSTE måde, ikke hvor de kan få mest i egen pengepung, men mase har glemt dette, måske en rigtig rengøring og ikke parti bogen kunne hjælpe på denne sag. Der skal renses ud i disse evigheds politikere før at de har så meget magt at vores skattepenge kun bliver brugt til luftkasteller eller smidt ud af vinduer, samtidigt må dette endeligt stoppe med en hel renovering af Nykøbing, de havde et minus ved sammenlægning hvor de andre byer har hjulpet dem men dette betyder ikke at alt skal investeres først i byen og resten til oplandet, medmindre skatte procenten bliver tilpasser dertil. Dette skulle være forbudt at en livspolitiker havde mere end en stilling i kommunen samtidig med at man ikke sætter en regnskabschef til at teknisk forvaltning, men dette ser ud til at disse mennesker kan alt og masse samtidigt. Hvornår siger borgere (hvis de endnu kan) at dette kan være nok med forhøjelser til dit og dat. En lille eks. den årlige afgift til KUN vandmåler er dobbelt så dyrt hvad en måler fra samme tyske fabrik koster som en gangs beløb, så der bliver der allerede stjålet for man får gulddroppe ud af hanen og tænk sig at alle vand man endeligt får ud af hanen bliver beregnet som spildevand. Hvis jeg drikke vand her i byen og køre til København for at gå der på toilette, skal betales her. Mon ikke der var vigtigt at de placerede ligeledes en måler på retur modtagelse, dette er kun almindeligt normal tænkning, men som politiker beregnes dette andeledes, nu mangler der kun at man får besked på at skatten også stiger fordi alle på parkvej skal have en lønforhøjelse.

Martin Wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03