cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Karlsen

Det sker i butikkerne

Ny partner i AL-Sikring

Indehaver af Al-Sikring Thomas Christensen, Systofte, har indgået partnerskab med Palle Lorentzen.
27. maj 2013 kl. 10:24 Af Katrine Sabroe Christensen (ks@ugeavisen-guld.dk)

Annonce

Den nuværende indehaver af Al-Sikring igennem det sidste år, Thomas Christensen, har nye ideer og har derfor besluttet at få en medindehaver fra 1. juni. Valget er faldet på Palle Lorentzen, der har et stort lokalkendskab og mange års erfaring i salg og service med både kunder og samarbejdspartnere.

Man vil som kunde både møde Thomas og Palle i det daglige. Thomas’ primære arbejde vil være planlægning af vagtmæssige opgaver, mens Palle tager sig af salg, service og kontakt til kunder. Al-Sikring kan tilbyde mange former for vagtydelser fx butiksvagt, strøgvagt, dørmænd, tilsyn og hundevagt. Udover dette er Al-Sikring også stærke indenfor alarmer til både private og erhverv. Ingen kunder er for store eller for små hos Al-Sikring.

Firmaet er kendt i bybilledet, idet det er aktivt i Cityforeningen i Nykøbing F., hvor man bl.a. har passet på de handlende og butikkerne i julemåneden med stor tilfredshed fra alle. Al-Sikrings alarmpatrulje køres af erfarne hundeførere, og alle medarbejdere er certificeret og godkendt af rigspolitiet.

Som noget nyt tilbyder Al-Sikring nu også sikkerhedschek af netop dit hjem samt udlejning af en alarmløsning i en kortere eller længere periode f.eks. i forbindelse med ferie eller højtider.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.