cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Margit Olsen, arkivfoto

Dølle

Søndag er børnenes dag - og Kandis-dag

BILLEDSERIER: Vi må undvære Dølle i denne storebededagsferie. Men her på folketidende.dk kigger vi tilbage til tidligere års markeder.
10. maj 2020 kl. 10:53 Af Jakob Poulsen

Søndag er den sidste dag på Døllefjelde-Musse Markedet. Det er dagen, hvor det er sidste chance for både købere og sælgere til at gøre en god handel - og tid for markedsledelsen til at gøre en første status på, hvordan markedet gik.

Det vides ikke med sikkerhed præcis, hvor mange gæster, der besøger markedet hvert år, men tallet ligger formentlig et sted i omegnen af 100.000-130.000.

Nogle af dem er børn, og dem er der særlig underholdning for om søndagen. Sidste år var det eksempelvis Paw Patrol, der kom til Døllefjelde.

Søndag er der efterhånden også tradition for, at Kandis kommer og spiller i Markedsteltet.

Som bekendt må vi undvære markedet i storebededagsferien i år og i stedet vente til første weekend i september. Men hvis du alligevel savner Dølle lidt, så har vi samlet et lille udvalg af artikler og billedserier fra de senere års søndage på Dølle. Klik på linksene herunder for at se mere.

Annonce

Søndag 2019
Søndag 2018
Søndag 2016
Status 2012KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE