cookie-og-privatlivspolitik
John Jalkiewicz ved en af busserne, der er ved at få skiftet udseende hos Dansk Reklame Produktion.
John Jalkiewicz ved en af busserne, der er ved at få skiftet udseende hos Dansk Reklame Produktion.
Foto: Privatfoto

Erhverv

Bus-John: Vi er her altså endnu

Meddelelse om opkøb af lokalt busselskab er tilsyneladende blevet misforstået af nogle.
07. januar 2022 kl. 16:00 Af Jakob Poulsen

NYKØBING Umiddelbart før jul kunne vi Folketidende i artikelen "Lokalt busselskab opkøbt" fortælle, at det lokale busselskab John's Turistfart var blevet opkøbt og indlemmet i selskabet Vikingbus.

Men nogle læsere har vist enten ikke fået læst artiklen helt til ende eller misforstået budskabet, for siden da er John Jalkiewicz, der stiftede John's Turistfart tilbage i 1992, blevet kontaktet af flere, som var bekymrede for, om det nu var slut med selskabets kørsler lokalt, og om tidligere indgåede aftaler stadig var gældende.

John Jalkiewicz har derfor kontaktet Folketidende for at komme alle bekymringer til livs.

- Vi har købt os ind i Vikingbus, og de har købt mine aktiviteter, men jeg er jo stadig chef hernede, og medarbejderne er de samme. Det er ikke fordi, at vi har flyttet aktiviteter væk herfra - det er præcis det samme, og vi er absolut ikke blevet mindre, tværtimod. Den eneste ændring er udseendet på busserne, som Dansk Reklame Produktion (tidligere LF Skilte, red.) er ved at sætte nyt folie på i øjeblikket, forklarer John Jalkiewicz, som dermed håber at have slået en streg over eventuelle bekymringer hos sine kunder.

Hos Dansk Reklame Produktion i Nykøbing er direktør Lance Brædder i øvrigt meget tilfreds med at have fået opgaven med at iføre busserne de nye Vikingbus-farver.

Annonce

- Vi er super stolte og glade for at få en opgave som denne. Det viser, at når vi står sammen lokalt, så er mulighederne mange - også selvom det ikke er en lokal virksomhed, der opkøber. Vi har cirka 400 timer med denne opgave, så vi ved godt, hvad den næste tid skal gå med. Og i disse tider med svingende marked er vi super glade for dette og vores samarbejde med John, siger Lance Brædder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE