cookie-og-privatlivspolitik
Det er i lokalerne på 1. sal på Slotsbryggen 7, at der tirsdag 10. september er informationsmøde arrangeret af Business Lolland-Falster om digital ledelseskultur.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Detailhandel på Lolland-Falster skal boostes

Detailhandlen skal rustes til nye digitale forretningsmuligheder.
05. september 2019 kl. 13:30 Af Jesper Bøgh

Annonce

ERHVERV Der er store forretningsmuligheder for den lokale detailhandel på det digitale marked. Samtidig er konkurrencen også stærkt stigende.

Derfor skal detailhandlen nu gøres i stand til at gribe de digitale muligheder, og det sker ved, at Business Lolland-Falster i samarbejde med Roskilde Handelsskole og Celf nu udbyder et uddannelsesforløb.

- Mange lokale butikker har allerede grebet de digitale forretningsmuligheder, men vi skal have flere med, hvis vores lokale detailhandel for alvor skal drives fremad via digitale løsninger, siger Thomas Rasmussen, chef for Handel og Oplevelser i Business Lolland-Falster.

Fokus i forløbet vil tage udgangspunkt i virksomhedernes konkrete problemstillinger, behov og ambitioner, så butikkernes omsætning øges via det digitale marked.

- Her skal virksomhederne være kritiske overfor deres arbejdsgange, og derfor vil der også være nogle kameler at sluge undervejs, siger John Wallin Pedersen, uddannelsesleder på Roskilde Handelsskole og partner i projektet.

- En lokal detailbutik bør ikke spørge sig selv, om den skal deltage. Den bør hellere spørge, om den har råd til at lade være, siger Thomas Rasmussen.

Læs hele artiklen "Ny digital ledelseskultur skal booste detailhandelen" i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce