cookie-og-privatlivspolitik
Air Liquide har åbnet en one-stop-shop i samarbejde med skibsværftet Bredgaard Boats i værftets bygninger midt på kajen i Rødbyhavn.
Air Liquide har åbnet en one-stop-shop i samarbejde med skibsværftet Bredgaard Boats i værftets bygninger midt på kajen i Rødbyhavn.
Foto: PR

Erhverv

Femern-byggeriet tiltrækker nye partnerskaber

Har åbnet one-stop-shop i samarbejde med skibsværftet Bredgaard Boats.
09. februar 2021 kl. 07:59 Af JEsper Bøgh

Annonce

En af verdens førende leverandører af gasser, teknologi og tjenesteydelser til industrien har, som Folketidende beskrev det i november, indgået samarbejde med to lokale virksomheder på Lolland-Falster med henblik på at etablere et nyt tilbud til bygherrer og håndværkere med fokus på svejsning og tilbehør.

Der er tale om den internationale virksomhed Air Liquide, som nu åbner en one-stop-shop i samarbejde med skibsværftet Bredgaard Boats i værftets bygninger midt på kajen i Rødbyhavn.

- Vi vil helt tæt på de mange små og store opgaver, som byggeriet omkring Femern-forbindelsen og flere andre anlægsinvesteringer medfører. Og vi ser frem til at kunne bidrage med vores ekspertise og høje sikkerhedskrav inden for svejsegas, svejseudstyr og byggepladsudstyr, siger Kenneth Skov Olsen.

Han er business developer og projektchef i Air Liquides nordiske afdeling.

Koncernen opererer i flere end 80 lande med dansk hovedkvarter i Høje Taastrup.

Annonce

Hos Bredgaard Boats ser man oplagte synergier i det nye samarbejde.

- Det styrker vores muligheder for at levere hurtig og effektiv support til eksisterende og nye kunder, fortæller teknisk chef Jørgen Wiuff.

I etableringsfasen er endnu en lokal virksomhed kommet med i samarbejdet - SVS Værktøj i Maribo.

- Vi bidrager til shoppen med servicering inden for vores kompetencer, det vil sige levering af værktøj, arbejdsbeklædning og sikkerhed, fortæller direktør Jørn Klink Larsen.

Air Liquides etablering på Lolland-Falster gik via Erhvervsorganisationen Business Lolland-Falster, som har introduceret virksomheden til landsdelen og mulige lokationer.

Annonce

- En af vores opgaver er at tiltrække nye, stærke virksomheder, der kan bidrage til den lokale vækst. En anden opgave er at hjælpe lokale virksomheder med at vækste. Og det er jo skønt se, at en tilflyttet virksomhed finder lokale partnere at vækste sammen med, siger forretningschef for Industri & Anlæg, Steffen Johnsen.

Den såkaldte one-stop-shop åbnede mandag i sidste uge, men kun som click & collect.

Når regeringens retningslinjer tillader det, åbner selve shoppen med salg af gasser og værktøj, og udlejning af professionelt svejse- og byggepladsudstyr. Air Liquide vil desuden tilbyde temadage om gasser, udstyr og sikkerhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE