cookie-og-privatlivspolitik
Guldbosund ApS er kommet særdeles godt gennem seneste regnskabsår. Guldbosund rummer blandt andet kursus- og konferencefaciliteter, og der var stor interesse for at booke faciliteterne efter nedlukningen i begyndelsen af 2021. Her er det adm. direktør Dorte Olsen-Kludt og vicedirektør Søren Larsen.

3

Billeder

Guldbosund ApS er kommet særdeles godt gennem seneste regnskabsår. Guldbosund rummer blandt andet kursus- og konferencefaciliteter, og der var stor interesse for at booke faciliteterne efter nedlukningen i begyndelsen af 2021. Her er det adm. direktør Dorte Olsen-Kludt og vicedirektør Søren Larsen.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Rekordregnskab hos Guldbosund

Kommer ud af seneste regnskabsår med et plus på 14,5 millioner kroner efter skat.
12. januar 2022 kl. 09:37 Af Denny Michael Jakobsen

Den familieejede multifunktionelle virksomhed Guldbosund ApS kommer særdeles fornuftigt ud af regnskabsåret 2021 med et resultat efter skat på 14,5 millioner kroner.

Det er en klar forbedring i forhold til sidste års regnskab, der endte med et resultat på 5,8 millioner kroner efter skat.

Guldbosund rummer friplejehjem, rehabiliteringscenter, moderne indendørs og udendørs fitnesscenter, restaurant og kursus- og konferencefaciliteter.

- Vi har haft fuld belægning på vores rehabiliterings-, rekreations- og aflastningspladser for privatbetalende gæster i hele perioden, hvor vi har haft folk fra hele Danmark. Sygehusene sender folk meget hurtigt hjem, men ikke alle er klar til at komme hjem, og så har de brug for et forløb hos os, og der har folk opdaget, at det er noget, vi er gode til, siger Guldbosunds administrerende direktør, Dorte Olsen-Kludt.

- Vi har også været gode til at få vores kursus- og konferencevirksomhed op at køre. Der har været fuld knald på efter genåbningen, og der er også mange, som har afviklet selskaber og fester i de perioder, hvor Danmark ikke har været lukket ned, forklarer hun videre.

Annonce

Efter en omfattende ombygning åbnede Guldbosund i april 2017 som friplejehjem i den gamle SiD-kursus-bygning ned mod Guldborgsund. Idéen er, at beboerne med det frie valg kan købe sig til ekstra serviceydelser som for eksempel ekstra ugentlige bade eller ekstra træning med ergo- og fysioterapeuter.

Siden har Guldbosund udvidet med de andre forretningsaktiviteter og har i dag 68 ansatte.


Gået fri af Covid-19

På trods af corona-pandemien har Guldbosund i regnskabsåret, som går fra 1. juli 2020 til 30. juni 2021, været forskånet for covid-19 inden for murene.

- Hverken medarbejdere, beboere eller gæster har på noget tidspunkt haft det, der ligner Covid-19. Vi har været restriktive og sørget for, at alle har overholdt alle former for restriktioner, og det har været en medvirkende årsag til, at vi har kunnet blive ved med at gennemføre vores aktiviteter, fortæller Dorte Olsen-Kludt.

Konferencefaciliteterne var selvfølgelig påvirket af nedlukningen i de første måneder af 2021, men da der blev åbnet op, blev bestillingerne genaktiveret i stor stil, så det har opvejet dødvandet i starten af året.

Annonce

- Covid-19 har påvirket forretningen på den måde, at der har været ekstra kul på i de perioder, hvor der ikke var lukket ned. Men vores rehabiliteringspladser har været booket uagtet, at der har været corona i samfundet, siger Dorte Olsen-Kludt.


Nye boliger på vej

Guldbosund-direktøren erklærer sig tilfreds med årsresultatet og ser frem mod et nyt, spændende år.

- Jeg er selvfølgelig ganske tilfreds med årsresultatet, og jeg ser også fortrøstningsfuldt på fremtiden. Vi har femårsjubilæum den 15. april i år, og der håber vi selvfølgelig, at vi kan få lov til at markere det på festlig vis, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan også sige, at vi inden for det næste halve års tid har en plan klar for byggeriet af nye seniorboliger, som vi hele tiden har haft et ønske om skulle bygges. Det er jeg sikker på vil ske i et godt og positivt samarbejde med Guldborgsund Kommune.

Hun er ikke klar til endnu at løfte sløret for, hvor mange nye seniorboliger, der kommer. Men der bliver tale om nybyggeri af seniorboliger, som får udsigt ud over vandet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE