cookie-og-privatlivspolitik
Jonas Larsen (tv) har forpagtet mekanikerværksted af Anker Otto Jønck (th).
Jonas Larsen (tv) har forpagtet mekanikerværksted af Anker Otto Jønck (th).
Foto: Lr

Extra Posten

Barndomsdrøm realiseret

23-årige Jonas bliver selvstændig mekaniker med autoværksted på Borresvej 4 i Horslunde.
31. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er en gammel barndomsdrøm, som 1. juni bliver til virkelighed for Jonas Larsen. Den dag bliver han nemlig selvstændig mekaniker med eget autoværksted, i øvrigt det samme værksted, hvor han blev udlært i 2016, dengang stedet endnu hed Ankers Auto.

Jonas er ud af en mekanikerfamilie. Både oldefar, farfar, far og onkel har repareret biler, og selv har Jonas rodet med biler, siden han var ganske lille. Han er opvokset som søn på Birket Autoværksted, og allerede som 10-årig kunne han køre i bil - i forældrenes have, hvor det var ok at føre bil uden kørekort!

- Alting fortsætter som hidtil, siger Jonas og hentyder til, at han har repareret biler på værkstedet på Borresvej 4 gennem de sidste fire-fem år. Fra 1. juni står han nu også for opgaverne på kontoret, når han forpagter værkstedet af Anker Otte Jønck, som har været på værkstedet i en menneskesalder.

Jonas har valgt at kalde sit nye værksted for Horslunde Auto - i øvrigst samme navn, som værkstedet havde, inden det blev til Ankers Auto i 2000.

- Jeg er alene på værkstedet, og jeg tager alle slags opgaver. Jeg kører biler til syn, laver reparationer og klargøring, og kommer de med en kørestol fra plejehjemmet, som skal lappes, så klarer jeg også det, siger Jonas.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her