cookie-og-privatlivspolitik
Der er ikke sat en endelig dato for, hvornår Ivy har sidste åbningsdag.
Der er ikke sat en endelig dato for, hvornår Ivy har sidste åbningsdag.
Foto: Lr

Extra Posten

Butik Ivy i Nakskov lukker snart

Efter knap tre år i Nakskovs gågade lukker dametøjsbutikken Ivy.
14. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

- Der er ikke sat nogen endelig dato for lukningen af Ivy. Lena, som står i forretningen til daglig, er ansat til udgangen af 2019, så der går nok et par måneder, hvor vi kører med stærkt nedsatte priser, fortæller Niels Nordendorf, som ejer Ivy.

For lidt over en måned siden lukkede Niels Nordendorf Ivy i Nykøbing, og med lukningen af butikken i Nakskov er det slut med den kæde af Ivy-butikker, som på højdepunktet talte otte fordelt ud over Lolland, Falster og Sydsjælland. Tre af butikkerne er solgt til Brandtex.

- Det er ikke fordi, jeg er tvunget til at lukke. Jeg har været heldig at få det hele afviklet på en fornuftig måde, og nu har jeg været selvstændig forretningsmand længe nok. Hvis jeg skal nå at prøve noget andet, så er det nu, siger 55-årige Niels Nordendorf.


Ændrede forbrugsmønstre

Han har allerede planer, men det er for tidligt at afsløre noget konkret, mener han. Det bliver dog ikke inden for detailhandel.

- Tiden er løbet fra detailhandelen. Folks indkøbsmønstre har ændret sig radikalt, og på den anden side er detailhandelen blevet en alt for hård branche. Det koster for mange penge at tjene penge, kan man næsten sige. Så nu er tiden inde for mit vedkommende til at prøve noget helt andet, slutter Niels Nordendorf.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE