cookie-og-privatlivspolitik
Jesper og Janne Bøgh demonstrerer den digitale kortblandemaskine.
Jesper og Janne Bøgh demonstrerer den digitale kortblandemaskine.
Foto: LR

Extra Posten

Digital bridgeblanding

Kortblandemaskine doneret af Velux Fonden ekspederer Vestlolland Bridgecenter i Nakskov over i den digitale verden.
24. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der blandes rigtig mange kort i Vestlolland Bridgecenter på Solsikkevej i Nakskov. For klubbens 161 medlemmer bruger i omegnen af 400 spil kort på ugebasis - kort som skal være blandet, så de fire spillere om hvert bord får kort, som er fordelt på samme måde.

Processen med at fordele kortene er hidtil foregået manuelt; men nu har Vestlolland Bridgecenter investeret i en kortblandemaskine til 40.000 kroner, doneret af Velux Fonden. Den digitale blandemaskine, som er forbundet med en computer, gør arbejdet med at blande klør, hjerter, spar og ruder; men langt mere revolutionerende sender maskinen bridgespillet ud på internettet med uanede muligheder for at analysere de enkelte spil - en mulighed som hidtil har været afhængig af de enkelte spilleres hukommelse.


Aktiv forening

Den nye maskine bruges allerede flittigt.

- Bestyrelsen består af ni medlemmer og yderligere 10-15 andre medlemmer er særligt aktive hver uge. Alle er ulønnede og hjælper til i en hyggelig og udfordrende hverdag. Hen over ugen benyttes vores lokaler af over 280 bridgespillere. Vi spiller kort fire dage i dagtimerne og tre gange om aftenen. Så der er gang i den, siger Jesper Bøgh, formand for Vestlolland Bridgecenter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her