cookie-og-privatlivspolitik
En velfortjent pause midt i den nye møbeludstilling. Fra venstre er de frivillige Eva Jensen, Kirsten Olsen, Etta Melhede og Hanne Justesen.
En velfortjent pause midt i den nye møbeludstilling. Fra venstre er de frivillige Eva Jensen, Kirsten Olsen, Etta Melhede og Hanne Justesen.
Foto: lr

Extra Posten

Genbrugsbutik flytter

Kirkens Korshær åbner ny genbrugsbutik på Østre Boulevard 5 i Nakskov - med stor møbelafdeling.
12. december 2018 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Mandag i sidste uge lukkede Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Nakskovs gågade, og 24. januar åbner den kirkelige organisation ny genbrugsbutik på Østre Boulevard, hvor senest Euro Outlet har haft forretning.


Stor ønske gennem lang tid

- Vi har i lang tid været på udkig efter lokaler, hvor vi kunne åbne en genbrugsbutik meed plads til møbler også, fortæller Etta Melhede, som er butiksleder i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Nakskov.

Det er nu lykkes. I Kirkens Korshærs nye butik på Østre Boulevard er der omkring 1.000 m2, som en hel flok frivilligelige nu har travlt med at fylde med genbrugsting, tøj, nips, køkkenting, porcelæn og meget mere - og så de genbrugsmøbler, som man i lang tid har ønsket at tilbyde nakskovitterne.

Byens nye genbrugsbutik på Østre Boulevard åbner 24. januar klokken 10 - med rød løber, gode tilbud og måske en kendis til at klippe den røde snor.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her