cookie-og-privatlivspolitik
- I dag køber mange folk ridetøj og støvler, selvom de ikke rider. Det er mode i ridetøj, og så er det lavet i en god kvalitet, som passer til friluftslivet herhjemme, siger Heidi Hermansen.
- I dag køber mange folk ridetøj og støvler, selvom de ikke rider. Det er mode i ridetøj, og så er det lavet i en god kvalitet, som passer til friluftslivet herhjemme, siger Heidi Hermansen.
Foto: lr

Extra Posten

Heidi's Rideudstyr fylder 20 år

Nordvestlollands førende inden for rideudstyr fejrer 20-års jubilæum med ramasjang 19. oktober.
15. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

16. oktober 1999 var det et herligt vejr. Det husker Heidi Hermansen tydeligt, for den dag fejrede hun åbningen af Heidi's Rideudstyr med indbudte gæster, som nød sandwichs udendørs.

Sådan håber hun også, at det bliver lørdag 19. oktober, hvor hun inviterer til åbent hus med masser af aktiviteter for at fejre, at det nu er 20 år siden, at hun indviede sin forretning lidt uden for Vesterborg.

Dengang var forholdene noget mindre end i dag.

- Jeg red selv på hyggeplan. Når jeg skulle have foder til mine heste og rideudstyr, skulle jeg helt til Nykøbing. Jeg fornemmede, at der var en efterspørgsel på Lolland, fortæller Heidi, som begyndte i det små med hestefoder og en lille butik med rideudstyr.

Siden er forretningen vokset.

- Når folk kom for at købe foder til deres heste, spurgte de, om jeg ikke også kunne sælge foder til andre husdyr. Det lyttede jeg til, og med tiden er butikken udvidet, så vi i dag sælger foder til alle slags husdyr - lige fra hunde og fugle over geder og grise til hamstere og høns og kaniner, remser Heidi op.

I takt med at varelageret ekspanderede, blev der brug for mere plads. I 2004 blev en hel hal opført ved siden af det nedlagte landbrug, som Heidi og hendes mand købte i 1984. Også butikken med rideudstyr er udvidet, så der er plads til hele udvalget af støvler og rideudstyr og ridetøj i hele paletten af moderigtige farver.

Heidi håber, at alle hendes lokale, trofaste kunder vil komme og være med til at fejre jubilæet. For uden dem var Heidi's Rideudstyr aldrig nået så langt som til at fejre 20-års jubilæum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her