cookie-og-privatlivspolitik
Allan Christiansen under OCR-træning i Body Factory.
Allan Christiansen under OCR-træning i Body Factory.
Foto: Lr

Extra Posten

Jorden er giftig - for voksne legebørn

Body Factory tilbyder OCR-træning med certificeret træner.
20. april 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

OCR står for Obstacle Course Racing og er en af de for tiden hurtigst voksende træningsformer.

Kim Sühler fra Nakskov har netop været på træningskursus - i øvrigt det første af sin art i Europa, og nu inviterer han hver torsdag, sent om eftermiddagen, til OCR-træning i Body Factory.


Militært forbillede

Bildæk hænger i kæder ned fra loftet sammen med alverdens andet grej, som man enten skal klartre over, under eller igennem uden at røre jorden, når man deltager i OCR-træning - som en slags "jorden er giftig" for voksne og veltrænede legebørn.

- OCR er inspireret af militære forhindringsbaner og er i dag en af verdens hurtigst voksende sportsgrene, forklare Kim Sühler og fortsætter:

- Alle kan være med, for vi kan konstruere forløbene, så de passer til den enkeltes niveau og formåen.

Lige nu deltager en god håndfuld af begge køn og i alderen 14 til 50 år, når Kim Sühler træner i Obstacle Course Racing i Body Factory fitnesscenter på Perlestikkergade 17 i Nakskov torsdag eftermiddag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her