cookie-og-privatlivspolitik
De erfarne Louis Nielsen-folk, Pernille Jeppson og Søren Bredsgaard, vil efter 23. august både have butikker i Nykøbing F. og Nakskov at se til.
De erfarne Louis Nielsen-folk, Pernille Jeppson og Søren Bredsgaard, vil efter 23. august både have butikker i Nykøbing F. og Nakskov at se til.
Foto: Privat

Extra Posten

Louis Nielsens nye butik i Nakskov

Optikerkæden Louis Nielsen åbner i august en helt ny butik på Nygade i Nakskov.
26. juli 2018 kl. 11:40 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Torsdag 23. august bliver en god dag for alle brille- og kontaktlinsebrugere i Nakskov og omegn, for her åbner nemlig en helt ny Louis Nielsen-butik i Nygade 15. Og det er ikke hvem som helst, der har taget teten på at løfte byens optiske produkt- og sundhedstilbud, for butikken kommer til at blive ejet og drevet af de erfarne forretningspartnere, Pernille Jeppson og Søren Bredsgaard, der i forvejen ejer og driver Louis Nielsen i Nykøbing F.

Om butiksåbningen i Nakskov er der udelukkende optimisme og positiv energi fra de optiske iværksættere:

- Vi glæder os helt enormt til at slå dørene op den 23. august. Vi ved, at folk i Nakskov og omegn i lang tid har efterspurgt en Louis Nielsen i byen, og både Pernille og jeg er meget begejstrede over, at vi nu endelig kan sige helt offentligt, at vi bringer Louis Nielsen til Nakskov, siger Søren Bredsgaard, der er butikschef og kommercielt ansvarlig i såvel Nakskov som i Nykøbing F.


En af grundende til, at Søren og Pernille har store forventninger til åbningen i Nakskov er bl.a. at de med Louis Nielsen-brandet bringer et unikt sundhedsfokus med til byen.

- Der findes jo en del optikere i Danmark, men et af de punkter, hvor vi i Louis Nielsen for alvor skiller os ud er på sundhedsfronten. Når vi eksempelvis har en kundeforespørgsel på nye briller eller kontaktlinser, laver vi ikke kun en almindelig test af selve synsevnen. Vi foretager også en decideret sundhedsundersøgelse af øjnene, hvor vi ser på hele øjensundhedstilstanden hos kunden. Det betyder, at vi i langt videre udstrækning kan igangsætte det rette sundhedsmæssige forløb - eksempelvis hvis vi på vores nethindefotografi opdager, at der er sygdomstegn, der kræver, at kunden må en tur til øjenlæge, forklarer Pernille Jeppson, der er chefoptiker og butikspartner, ligeledes i både Nakskov og Nykøbing F.


Gode tilbud

Selvom åbningen af Louis Nielsen i Nakskov i sig selv er en god nyhed for både byens handlende og byens generelle udvikling, skal den naturligvis ikke stå helt alene. Når Pernille og Søren slår dørene op 23. august vil det således være med nogle virkelig gode og skarpe tilbud, der kan friste de fleste.

- Men hvad vi finder på af sjove ting, må man lige vente lidt endnu med at få at vide, siger Søren Bredsgaard med et forventningens smil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her