cookie-og-privatlivspolitik
Jannie Larsen udvider sin bedemandsvirksomhed til Vestlolland med lokaler i Nygade i Nakskov.
Jannie Larsen udvider sin bedemandsvirksomhed til Vestlolland med lokaler i Nygade i Nakskov.
Foto: LR

Extra Posten

Ny bedemand i byen

Lolland-Falsters Begravelsesceremonier udvider med lokaler i Nakskov.
06. marts 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Jannie Larsens dåbsattest afslører, at hun hører til blandt de yngste inden for bedemandsbranchen. Med sine blot 29 år er hun i hvert fald den yngste bedemand/ kvinde på Lolland-Falster, hvor hun nu udvider sin virksomhed til også at inkludere lokaler i Nakskov.

Jannies virksomhed Lolland-Falster Begravelsesceremonier har allerede lokaler i Nykøbing Falster og Maribo og i Sakskøbing, hvor Jannie bor.

I de nye lokaler i Nygade 33 i Nakskov fortæller Jannie Larsen om, hvordan hun som bedemand vil modtage sine kunder med et åbent sind:

- Mit firma hedder Lolland-Falsters Begravelsesceremonier. Navnet er valgt bevidst, for jeg vil gerne kunne tilbyde lige netop den bisættelse eller begravelse, som passer til de behov, de efterladte har. Uanset hvilket ceremoni der efterspørges.

Lolland-Falsters Begravelsesceremonier har ingen faste telefontider. Bedemanden kan kontaktes på telefonen - når der er brug for det, siger Jannie Larsen, som har ønsket at blive bedemand fra sin helt spæde ungdom.

- Du véd mig dig selv, om du vil og kan være bedemand - og jeg vil gerne være bedemand med hele mit hjerte, siger Jannie Larsen, som læser psykologi ved siden af at passe sin bedemandsforretning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her