cookie-og-privatlivspolitik
Teit Samsø fra Melodi Grand Prix 2019 deltager i støttefesten for Rebecca.
Foto: Privat

Extra Posten

Støttefest for Rebecca

Støttefest for Rebecca lørdag 16. februar klokken 19 i Rudbjerg hallen med deltagelse af Teit Samsø fra Melodi Grand Prix 2019.
15. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Jeg er så heldig, at min datter går i børnehave med en skøn pige på fire år, som desværre er blev rigtig syg af kræft. Det er nu gået ud over begge hendes nyrer, fortæller Tina Dalhammer og fortsætter:

- Det var mere end mit moderhjerte kunne bære. Jeg tænkte i flere dage over, hvordan jeg kunne gøre noget for den familie. Jeg har prøvet at få nogle til at være med til en donation - dog uden held.


Teit dukker op

Så lige pludselig, på Facebook, dukkede Teit Samsø op med sin sang til Melodi Grand Prix 2019.

- Jeg tænkte, at nu er jeg fræk og skriver direkte til ham. Et par timer senere kom der en besked, hvor der stod, at det gik i hans faderhjerte og at jeg skulle ringe til ham. Det gjorde jeg med et stort håb, og selvfølge indfriede han mit ønske om at hjælpe familien. Så nu skal alle møde Teit Samsø i en god sags tjeneste.

Det koster 50 kroner at komme ind til støttefesten i Rudbjerghallen. Overskud går til Rebeccas familie. Arrangementet, som varer omkring en time, er et samarbejde mellem Rudbjerg Boldklub og forældrerådet på Dannelunde skole.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her