cookie-og-privatlivspolitik
Der er tyndet godt ud på hylderne her på det sidste, hvor Else Marie har kørt med store rabatter på hele varelageret.
Der er tyndet godt ud på hylderne her på det sidste, hvor Else Marie har kørt med store rabatter på hele varelageret.
Foto: lr

Extra Posten

Strikkepinden gives videre

Efter 13 år med Dittes Broderi o& Strik går Else Marie Knudsen på pension - med en glad nyhed til hele byen.
08. oktober 2018 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Jeg er simpelthen så glad på Nakskovs vegne, for det ville da være trist, hvis byen ikke længere havde en butik, der solgte garn og andre ting til håndarbejde, sagde en storsmilende og glad Else Marie Knudsen, da Extra Posten i sidste uge kiggede ind i den lille specialbutik i Nygade.

Egentlig var aftalen, at vi skulle lave et afskedsportræt af Else Marie, som efter 13 år som selvstændig i garn- og broderibranchen nu går på pension. Men den plan blev på det nærmeste overskygget af, at Else Marie dagen før havde solgt butikken.


Garn gennem 62 år

Ditte var i øvrigt kælenavn for fru Edith Poulsen, som åbnede Dittes Broderi & Strik i 1956 - for 62 år siden. I 1983 overtog Connie Thage garnbutikken, og 22 år senere, i 2005, tog Else Marie skridtet fra sygehusvæsenet til håndarbejdets verden, som hun altid har elsket.

- Faktisk var jeg i skolepraktik hos fru Poulsen, men dengang drømte jeg ikke om, at jeg engang skulle overtage butikken, siger Else Marie og fortæller videre:

- Min farmor lærte mig at strikke, og min mor var meget dygtig til al slags håndarbejde. Så jeg har været i en god skole.

- Det var lidt af et tilfælde, at jeg som 52-årig blev butiksejer. Men jeg har aldrig fortrudt det. Jeg har haft 13 gode år i Dittes Broderi & Strik, men nu glæder jeg mig til at nyde pensionisttilværelsen sammen med min mand og resten af familien.


Indløs gavekort

Else Marie har sidste dag bag disken i Dittes Broderi & Strik 20. oktober. Inden den dato skal alle gavekort og tilgodesedler være indløst, gør hun opmærksom på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce