cookie-og-privatlivspolitik
Johnny Sühler og Allan Niemi understreger, at alt er som det plejer for kunderne hos Opel i Nakskov.
Johnny Sühler og Allan Niemi understreger, at alt er som det plejer for kunderne hos Opel i Nakskov.
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Sühler sælger sine autoværksteder

Johnny og Connie Sühler har solgt alle værkstedsfaciliteter til Allan Niemi. Ægteparret beholder dog stadig salgsafdelingen på Rjukanvej.
25. juni 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Alt vil stadig være ved det gamle, når kunderne besøger værkstederne og salgsafdelingen hos Opel på Rjukanvej 1 i Nakskov.

Men bag kulisserne sker der store ændringer.

1. juli overtager Allan Niemi nemlig alle værkstederne, det vil sige Au2part-værkstedet, som servicerer og reparerer biler af alle mærker, klargøringen, skadecenteret og Dinitrolcenteret.


12 år på stedet

Allan Niemi har været ansat hos Opel siden 1. juni 2007. Først som mekaniker, siden som værkfører.

Johnny og Connie Sühler har valgt at sælge alle deres værksteder; men de bliver ved med at arbejde på Rjukanvej, da de beholder afdelingen, hvor der er salg af nye og brugte biler.

Annonce

- Som noget nyt vil vi også lease nye og brugte specialbiler og importere "ønskebiler" - altså helt særlige biler, som folk er på udkig efter, forklarer Johnny Sühler.


Reception

Allan Niemi og Johnny og Connie Sühler inviterer til reception fredag 28. juni for at fejre handlen.

Værkstedsafdelingen vil fremover hedde J. Sühlers Efterfølger ApS; mens sagsafdelingen kommer til at hedde J. Sühler ApS.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE