cookie-og-privatlivspolitik
Fotoklubben i Sandby Kulturhus er blandt udstillerne i kulturweekenden.
Fotoklubben i Sandby Kulturhus er blandt udstillerne i kulturweekenden.
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Ta' til kulturweekend i Sandby

Sandby Kulturhus slår dørene op for en weekend fuld af kulturtilbud.
14. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Fredag 15. februar klokken 13 åbner Tine Vinter Clausen, formand for udvalget for kultur og fritid, en spændende kulturweekend i Sandby Kulturhus.

Lørdag 16. februar klokken 14 kan gæsterne overvære et foredrag med Tom Larsen om ældreområdet i Lolland kommune. Og søndag 17. februar er der åbent atelier hos kunstner Helge Strufe på adressen Tårsvej 101. Her cirka 50 meter fra Kulturhuset har atelieret åbent fra klokken 14 til 17.

En række indbudte kunstnere vil udstille værker, som er hængt op rundt om i hele Sandby Kulturhus weekenden igennem. Ud over Helge Strufe, Jette Jensen, Hanne Jensen, Vibeke Madsen og Skovtrolden Einar er det kunstnere fra Gaiagruppen.

Gennem hele weekenden vil kulturhusets faste brugere vise, hvad de får året til at gå med, når de hver uge udfolder sig i Sandby Kulturhus. Her holder masser af foreninger og kreative grupper til. Det gælder eksempelvis fotoklubben, papirklipperne, miniaturemodel-fremstillerne, folkedanserne, malergruppen og håndarbejdsworkshoppen.

Slå et smut forbi Sandby Kulturhus i løbet af weekenden og få masser af input og gode oplevelser - og måske inspiration til selv at udfolde kreative talenter.

Mellem de mange kulturelle indtryk kan gæsterne besøge cafeen, hvor de kan sætte sig til rette og nyde en kop kaffe og et stykke kage.

Kulturdagene er fredag, lørdag og søndag, 15., 16. og 17. februar - alle dage klokken 13-17.

Sandby Kulturhus har adresse på Tårsvej 92, 4912 Harpelunde.
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce