cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Femern A/S

Femern

Femern køber hotel i Rødbyhavn

Tunnelbygger rykker til Lolland med 75 kontorarbejdspladser.
26. september 2019 kl. 12:30 Af John Karlsen

Annonce

FEMERN BÆLT Med udsigten til, at byggeriet af Femern Bælt-tunnelen nu tager fart, har Femern A/S købt Danhotel i Rødbyhavn for at indrette det til 75 kontorarbejdspladser, overnatningsmuligheder, reception og møde- og udstillingsfaciliteter.

På Lolland Kommunes vegne glæder viceborgmester Henrik Høegh (V) sig over, at Femern A/S nu kommer til Rødbyhavn med en del af sine arbejdspladser:

- Og Danhotel ligger godt i forhold til byggeriet, siger Henrik Høegh og tilføjer, at hotelsalget forstærker behovet for yderligere investeringer i lokal hotelkapacitet.

Sælgeren af hotellet er Villy Jørgensen, der ligesom Femern A/S ikke ønsker at offentliggøre salgssummen - ud over at der er tale om et tocifret millionbeløb for det hotel, der de senere år har undergået en indvendig renovering.

- Men bygningen kræver også udvendigt en større omgang, siger Villy Jørgensen og glæder sig over, at i det mindste den hotelbygning, han faldt for for 22 år siden, nu sikres for eftertiden. Femern A/S går i gang med et års istandsættelse og indretning til selskabets formål.

Danhotel har 80 sengepladser, indtil det er slut mandag - så skrues hotelskiltene ned.

Læs mere i "Femern A/S har købt Danhotel" i torsdagens udgave af Folketidendes papiravis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang asfalt i… 13. august 2020 kl. 07.43

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

Annonce