cookie-og-privatlivspolitik
Den afdøde entertainer, dj og radiovært Master Fatman er en af de DR-koryfæer, som får opkaldt et lokale efter sig. (arkivfoto)
Den afdøde entertainer, dj og radiovært Master Fatman er en af de DR-koryfæer, som får opkaldt et lokale efter sig. (arkivfoto)
Foto: Katrine Emilie Andersen/Ritzau Scanpix

Gossip

DR-legender skal lægge navn til DR Byens lokaler

Mere end 130 af DR Byens lokaler bliver nu navngivet efter DR-profiler og kendte tv-programmer.
16. august 2019 kl. 08:52 Af Af Signe Julie Andersen, ritzau fokus

Annonce

Snart bliver det muligt for DR's medarbejdere at sætte sig til rette i "Hüttemeier", besøge "Rottehullet" eller svinge et smut forbi "Rouladegade".

130 lokaler i DR-Byen bliver nemlig opkaldt efter velkendte DR-koryfæer og -programmer, oplyser DR.

Tommy Topp, der er arkitekt og seniorprojektleder i DR Ejendomme og Service, fortæller, at navneændringerne skal understøtte DR's historie.

- DR er en institution med mere end 90 år på bagen, og den historie, som danskerne også er en naturlig del af, vil vi gerne hylde med ændringer af lokalenavnene.

- Derfor var det afgørende i valget af navne, at de hver især repræsenterer en arv, noget historisk eller en kultur i DR's historien, siger Tommy Topp til DR.

Tommy Topp sad sammen med kreativ leder i Produktion, Sophie Alexandrine Lindegaard, journalist og vært Christian Degn samt Anders Thulin, der er leder af DR Design, i den jury, der stod for den endelige udvælgelse af navnene.

Forinden havde alle DR's medarbejdere haft mulighed for at forelå nye navne til mødelokalerne.

De fleste af lokalerne er placeret i og omkring kontorlandskaberne i DR Byen. En enkelt navneændring vil dog finde sted på et lokalenavn i Koncerthuset.

Her vil et lokale nemlig blive opkaldt efter den afdøde entertainer, dj og radiovært Master Fatman. Det sker efter accept af hans familie.

Lokalernes nye navne vil i løbet af efteråret blive synliggjort med små skilte, hvor man vil kunne læse navnet på lokalet og en lille tilhørende forklaring.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Dyrere cigaretter 22. september 2019 kl. 20.56

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

Annonce